Namaki-doos Betoverende Werelden - Creatieve Schminkset voor Kinderen

Staat: Nieuw product

Namaki

CB186

De Namaki-doos Betoverende Werelden is jouw ticket naar een wereld van fantasie en kleur. Deze kindvriendelijke schminkset is perfect voor kleine dromers, met levendige tinten en speelse designs die zeker tot de verbeelding zullen spreken. Van fonkelende regenbogen tot schattige draakjes en betoverende kastelen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijd om wat magie op die schattige wangetjes te toveren!

38,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110,932

De set is voorzien van handige schminkstiften, een mix van kleuren in een compact palet en inspirerende voorbeelden om aan de slag te gaan. En met de belofte van Namaki voor veilige, organische ingrediënten, kun je met een gerust hart je kleintje laten schitteren.

Inhoud:

  • prachtig geïllustreerde kaart met inspirerende schminkontwerpen
  • 1 palet met meerdere kleuren schmink
  • 3 kleurrijke schminkstiften
  • 1 potje met sprankelende glitters
  • 1 houten borsteltje voor nauwkeurige toepassing

Deze set is ontworpen met oog voor detail en zorgt voor uren schminkplezier. En dankzij Namaki's toewijding aan veiligheid en kwaliteit, kun je erop vertrouwen dat alle producten zowel huid- als kindvriendelijk zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13770.1
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.