Nathalie Lete - Flora set van 20 kleine servetten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR391

Nathalie L'été voor Meri Meri (9)

Geef je een lentefeest of fleurige party in de zomer dan zijn deze servietjes van Nathalie Lété een welgekomen aanwinst aan je feesttafel. Elke serviet is voorzien van een wondermooi patroon en een stijlvolle geschubte rand. 

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201679

CollectieNathalie Lété
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Set van 20 kleine Flora servetjes, ontworpen door Nathalie Lete voor Meri Meri. In dit pakje zitten de mooiste servetten ooit: voorzien van een design vol fleurige bloemen, paddenstoelen, fladderende vlindertjes en afgewerkt met een gekartelde rand. Past perfect bij de rest van deze bonte feestcollectie vol stijl!

Materiaal: papier

Afmetingen: 12,7 x 12,7 cm

_

Nathalie Lété werkt en woont in Parijs. Ze is een bekende designer/illustrator en werkte reeds samen met grote modehuizen en merken. Ook in deze collab met Meri Meri komen haar bonte kleuren en prachtige technieken helemaal tot hun recht. Het resultaat is een bijna poëtische feestcollectie die elke eettafel moeiteloos omtovert tot een prachtig, fleurig feestje vol kleur. Bekijk zeker de volledige collectie om het feest compleet te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Nathalie L'été voor Meri Meri
Inspiratie en stories