Nathalie Lete - Flora set van 8 papieren bordjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR393

Nathalie Lété voor Meri Meri (6)

Op zoek naar echt uniek en stijlvolle feestaccessoires om je feesttafel kleur te geven? Je gasten zullen met plezier aan tafel schuiven als je deze fleurige bordjes op tafel zet. Prachtig gedesigned door Nathalie Lété voor Meri Meri en ideaal voor elk soort feestje!

Elke set bevat 8 feestborden met elk een unieke print.

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201693

CollectieNathalie Lété
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Set van 8 Flora papieren bordjes, ontworpen door Nathalie Lete voor Meri Meri. Deze set bevat 8 unieke kartonnen hexagon feestbordjes met elk hun eigen kleurenpalet en 8 unieke prints. Makkelijk om onthouden welk bordje het jouwe is op een feestje. De kartonnen bordjes zijn op beide zijden geprint en afgewerkt met details in goudfolie.

Materiaal: stevig karton

Afmetingen: 21 x 21 cm

_

Nathalie Lété werkt en woont in Parijs. Ze is een bekende designer/illustrator en werkte reeds samen met grote modehuizen en merken. Ook in deze collab met Meri Meri komen haar bonte kleuren en prachtige technieken helemaal tot hun recht. Het resultaat is een bijna poëtische feestcollectie die elke eettafel moeiteloos omtovert tot een prachtig, fleurig feestje vol kleur. Bekijk zeker de volledige collectie om het feest compleet te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Nathalie Lété voor Meri Meri
Inspiratie en stories