Natuurlijk Kapok dekbed - 100x140

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM163

Heerlijk eerste dekbed gemaakt uit enkel biologische materialen en gevuld met kapok vezels van de kapokboom. Het zorgt ervoor dat je kleintjes temperatuur perfect geregeld wordt, ademt en is 100% vrij van schadelijke stoffen.

De keuze voor dit Kapok dekbed is een verstandige keuze, voor de natuur én je klein dromertje.

87,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DUV-100140.37

TypeDekentjes
KleurWit

Leg je kleintje te slapen onder dit natuurlijk Kapok dekbed voor in het babybed/ledikant. Dankzij de natuurlijke materialen is dit dekbed van Cam Cam een ideale keuze als je eindelijk een donsdeken zoekt voor jouw kleintje.

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen - vulling: 100% biologische kapok vezels, een duurzaam en waterbesparend materiaal afkomstig van de kapokboom, in het Engels ook bekend als de silk-cotton tree. Dit materiaal heeft fantastische eigenschappen, is hypoallergeen, ademend en werkt anti-bacterieel. Kapok is de meest ademende vezel inde hele wereld omdat het voor 80% uit lucht bestaat en ook 8 keer lichter is dan katoen.

Afmetingen: 100 x 140 cm

Wasadvies: wassen op max 60% zonder wasverzachter, moet in de droogkast na het wassen

Herkomst: geproduceerd door Cocoon Organic Company, uit de collectie van Cam Cam Copenhagen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.