product

Natuurlijke Blooming Belly shampoo - Argan - 473 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM641

Neem de tijd en verwen jezelf én je haar met deze natuurlijke shampoo speciaal gecreëerd voor zwangere vrouwen. De shampoo heeft een rustgevende geur van zachte appelbloesem en is verrijkt met arganolie om je haar te beschermen en te laten stralen.

De Blooming Belly shampoo is gemaakt van natuurlijke en hypoallergene ingrediënten. Veilig voor jou en je baby.

10,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11011

CollectieBlooming Belly
TypeShampoos

Een natuurlijke milde shampoo uit de Blooming Belly lijn van het merk Attitude, speciaal ontwikkeld voor aanstaande moeders. . Deze bio shampoo bevat geen schadelijke stoffen en zorgt voor gezond haar tijdens de zwangerschap. Argan olie heeft een verzorgende en herstellende werking.

Inhoud: 473ml

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.922.24.70.554
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.