zonnig 'nijntje met geel jurkje' muursticker (L)

Nostalgische muursticker (L) - Nijntje met geel jurkje

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ30874

Beleef je eigen Dick Bruna verhaal met deze fantastische muurstickers van Nijntje en haar dieren vriendjes! Omring je met de liefste figuren uit...

29,95 €

20,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Beleef je eigen Dick Bruna verhaal met deze fantastische muurstickers van Nijntje en haar dieren vriendjes! Omring je met de liefste figuren uit je favoriete prentenboek. De ene al wat kleurrijker en gekker als de andere. Nijntje kleurt je muur met haar zonnig gele jurkje.

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Inhoud: 50 vrolijke decoratiestickers van nijntje op groot stickervel.
Afmetingen: H 59cm x B 42cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
425900.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!