Puffy stickers - Retro toys

Nostalgische puffy stickers - Retro toys

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ556

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Fan van dino's, robotjes en speelgoedsoldaatjes? Dan kom je als geroepen. Dit is een setje vrolijk reliëf stickers met retro speelgoed als thema. Plak ze op je tekeningen of versier  met deze leuke malse 3D stickers schriften, fotoalbums, scrapbooks en zoveel meer.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09263

CollectieSmall gifts
TypeStickers
Leeftijdvanaf 4 jaar

Stickervel met 30 reliëf puffy stickers. De stickers zijn tussen 2 en 7 cm groot.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen verpakking: 22 x 23 cm
Designer: Brave the Woods

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories