omkeerbaar multicolor mutsje met olifantjes

Staat: Nieuw product

Pigeon

Lief jersey baby mutsje in een vrolijke multicolor silhouette-print met olifantjes.

SOMMIGE MATEN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE en LEVERTIJD.

16,75 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Lief jersey baby mutsje in een vrolijke multicolor silhouette-print met olifantjes. Het kapje is dubbel gevoerd met bijpassende gestreepte stof en kan ook omgekeerd gedragen worden. Naargelang de outfit van de baby, kan je de olifantenprint of strepenprint aan de buitenkant dragen. Perfect, 2 mutsjes in 1!
Alle producten van Organics for Kids zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk!
Verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties en 3 maatjes voor kids van 0 tot 18 maanden. Wasbaar in de machine op 30°C.

Wegens het ruime Pigeon assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Wekelijks worden de voorraden aangevuld en de maximale levertijd voor de items 'op bestelling' is 2 à 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.

product referentie :ELEBLUM 0-5m