Omkeerbare bodywarmer Jules - Blue Grey - Kids

Gewatteerde mouwloze vest met blauwe en reflecterende zijde

Staat: Nieuw product

GoFluo

Stijlvol in de regen ☂ (91)

Flip-it-and-reverse-it! Deze omkeerbare bodywarmer en fluo details kan je perfect in het tussenseizoen dragen en zorgt ervoor dat je steeds goed zichtbaar bent in het verkeer.

De reflecterende zijde zorgt ervoor dat je mini goed zichtbaar in het donker. Eens ter plekke kan je switchen en draag je de donkerblauwe zijde voor een extra stijlvolle look.

89,95 €

62,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : JULES_BleuGrey_10-12Y

TypeFluo bodies
KleurBlauw
Leeftijdkinderen
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Omkeerbare bodywarmer Jules Blue Grey Kids is een bodywarmer en go-to jasje voor in het tussenseizoen uit de Belgische Go Fluo collectie. Je kan deze gevoerde body dragen langs beide kanten: donkerblauw en 360° reflecterend zijde. De stof is licht gewatteerd en houdt je lekker warm. Op de fiets zorgt een mouwloze jas voor meer bewegingsruimte, ze sluit makkelijk met de blinde rits. Beide kanten van de bodywarmer hebben zakken.

Tip: de GoFluo bodyglowers zijn ontworpen om over een jas te dragen. Je neemt best de maat die je normaal draagt voor jassen en andere bovenkleding. Gebruik je de bodyglowers zonder een jas - bijvoorbeeld tijdens het sporten - neem dan één maatje kleiner.

Materiaal donkerblauwe zijde: 100% nylon - reflecterende zijde: 100% polyester - goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Maat: verkrijgbaar in 4 maten van 2 tot 12 jaar

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Gofluo is een op-en-top Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Alles van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en comfy rugzakken . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit. Mooie fluohesjes voor kinderen en volwassen Met de fluohesjes van Gofluo ga je veilig én good-looking de straat op. De hesjes zijn met veel zorg en oog voor persoonlijke stijl ontworpen. Ze hebben ook flatterende pasvormen, trendy kleuren en modieuze motieven die de voet- en fietspaden kleuren. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen, tieners en volwassenen. Waterproof regenkledij voor op de fiets Bescherm jezelf tegen de regen met de waterdichte regenkleding van Gofluo. Bij De Kleine Zebra vind je regenjassen, regenponcho’s, regenbroeken en veel meer om je helemaal droog te houden. Stijlvolle fietstassen en rugzakken voor onderweg Bewaar al jouw spullen op een veilige en stijlvolle manier met de Gofluo tassen. Op onze webshop vind je comfy rugzakken, ruime fietszakken en handige boodschappentassen . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat jij jouw favoriet kan uitkiezen.
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories