Omkeerbare cape Assepoester & Rapunzel

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Soms voel je je Assepoester. Soms een rasechte Rapunzel.

Met deze prachtig ontworpen cape van het speels merk Great Pretenders hoef je niet te kiezen, je kan gewoon beide zijn. De dubbelzijdige cape uit satijn is afgewerkt met een fonkelende schoen aan de ene en een blond prinsessenvlecht aan de andere zijde. Voor echte sprookjes- en verkleedfans, ook origineel om cadeau te doen aan een klein prinsesje.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : C51585

PersonageSprookjesfiguur
TypeVerkleedcapes
KleurMeerkleurig

Met trots stellen we jullie voor aan de elegante cape Assepoester/Rapunzel van Great Prentenders uit Canada. Je wisselt probleemloos af en kan de cape langs beide zijden dragen, ook over je prinsessenkleed of gewone kleren. Ideaal voor magische verkleedfeestjes en sprookjesachtige playdates.

Leeftijd: 5-6 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.14
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!