Omkeerbare cape Super Hero Girl

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Een roze superheldin of een schitterend zilveren? Je kies het zelf met deze omkeerbare verkleedcape in schitterende stof en met bijpassende accessoires.

Meer heb je niet nodig en je bent klaar om de wereld te gaan redden.

39,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 52615

PersonageSuperheld
TypeVerkleedcapes
KleurRoze

Omkeerbare Super Hero Girl verkleedcape, masker en accessoires van Great Pretenders. Met deze verkleedoutfit kan je jezelf verkleden in maar liefst 2 verschillende superheldinnen, dubbel zoveel pret!

Ook het bijhorende masker kan je omkeren en wisselen, polsbandjes en een riem.

Leeftijd: 5-7 jaar
Materiaal: 100% polyester

_

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!