Omkeerbare drakenridder cape - multi & zilver

Dubbelzijdige verkleedcape in metallic stof

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Van een draak met felgekleurde schubben en zilveren stekels naar een stoere drakenridder? Je kan het allemaal zijn met deze opvallende omkeerbare verkleedcape.

Het lijkt wel een levendige caleidoscoop van kleuren die zo transformeert in een glanzend zilveren ridder met een metallic blauw wapenschild. Je kleintje zal zichonoverwinnelijk voelen in deze stoere cape.

31,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 52415

PersonageRidder
TypeVerkleedcapes
KleurMeerkleurig

Drakenridder omkeerbare verkleedcape Multi & Zilver uit de collectie van Great Pretenders. Deze cape is perfect voor een drakenfan en zorgt voor heel wat fantasierijk spel bij je kleine kapoen.

Winnaar van de Best Toys For Kids 2019 Astra Award

Leeftijd: 5-6 jaar
Materiaal: 100% polyester

_

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!