Ontroerend voorleesboek - Ik verzamel opa's

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN096

Een grappig en ontroerend voorleesboek over de band tussen grootouder en kleinkind. Aan fantasie en humor geen gebrek in dit prachtige prentenboek met sprankelende illustraties. Omdat het ik-personage alleen maar een oma heeft, begint hij opa's te verzamelen in alle soorten, maten en gewichten ...

16,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401456906

Al mijn vrienden hebben een opa. Sommigen hebben er zelfs twee. Ik niet. Ik heb alleen een oma. Ze woont in een groot huis, samen met andere opa's en oma's. Ik wilde ook graag een opa, dus begon ik ze verzamelen. Hier in dit huis woont mijn hele collectie. Opa Baziel was ooit dierentemmer in een circus. Opa Leopold kweekt groenten, maar eet zelf nooit sla of tomaten. En heb je mijn opa Abdel al ontmoet?

Auteur: Tom Wouters
Illustrator: Julie Vangeel
Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 330 x 250 mm
EAN: 9789401456906
Nur-code: Prentenboeken (< 6 jaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
331250.55
Lannoo Kind &amp; Jeugd - &nbsp; Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.