Opblaasbaar zwembad Dippy Ø 120cm - Cherry

Groot roze kinderbad voor in de tuin of je terras

Staat: Nieuw product

Quut

MCH387

Quut must-haves for outdoor play (16)

Van tuin tot terras, je hebt niet veel plek nodig om een oase vol plezier - voor het hele gezin - te maken. Staycation olé olé.

Laat die temperatuur maar omhoog gaan, met dit kersenroze kinderbadje geef je je mini verfrissing en speelplezier. Dippy is gemaakt uit duurzaam vinyl en ook verkrijgbaar in een kleiner maatje.

59,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172697

CollectieSweet Pink
TypeOpblaasbaar speelgoed
KleurRoze

Opblaasbaar plonsbad Dippy Cherry van het Belgische designmerk QUUT brengt verfrissing en kleur in je zomer. Dankzij de sierlijke zeewier tekeningen op de bodem van het kinder zwembad, waan je je in de diepe oceaan.

Vul het zwembad met water om lekker te spetteren en af te koelen op warme zomerdagen. Of je nu een playdate plant plant, een staycation, of een gezellig weekend met het gezin, de Quut Pool tovert je achtertuin om tot het ultieme zomerverblijf voor het hele gezin.

Materiaal: Duurzaam vinyl, vrij van ftalaten en andere nare stoffen - 100% recycleerbaar
Afmetingen: Ø 120 cm

_

QUUT uit België vindt strand- en waterspeelgoed opnieuw uit met moderne kleuren, stevige duurzame materialen en inventieve designs. Dit strandspeelgoed gaat lekker lang mee en zal je zelf nog voor je kleinkinderen kunnen gebruiken. Quut wil graag een liefdesrelatie creëren met je favoriete speelgoed, want dat betekent dat het speelgoed een leven lang meegaat. Het kan zelfs worden doorgegeven aan de volgende generatie. Next level duurzaamheid!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories