grote schooltas Paris - Lightning

Opvallende schooltas Paris met Lightning-print

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR078

Alle donders en bliksems, dit exemplaar is echt een coole schooltas voor kids van 6 tot 12 jaar. Wedden dat je kind elke ochtend bliksemsnel klaar is om naar school te vertrekken met zo'n prachtige tas op zijn rug?

Deze tas is gemaakt uit kwalitatief waterafstotend polyester, is ergonomisch ontworpen  met gewatteerde schouderriemen en heeft reflecterende stiksels op de flap en reflecterende sluitingen. Zo is je kind altijd zichtbaar onderweg naar school.

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pal18217

Type boekentasgrote schooltas

Deze vrolijke blauwe schooltas met comic-print vol bommen en bliksems met lichtblauwe accenten van JP Bags is extreem licht en heeft een functioneel design met 2 grote vakken binnenin, 2 kleinere vakken onder de flap en een origineel JP-embleem vooraan.

Formaat : 32 cm H x 38 cm B

JP Bags is een nieuw Belgisch label met schooltassen en rugzakken. JP Bags is van de makers van Jeune Premier, het Belgische mode label met prêt-à-porter tassen voor kids. De geweldige look en feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd: terug naar de Flashdance jaren '80. Heerlijk retro maar hartstikke cool ! Let's boogie !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.380.140.71
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!