Originele Knutselset Light and Shine - Playing With Optics

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER397

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (50)

Ga voor heerlijke off screen fun met Tiger Tribe en deze interessante speelset met zaklamp en schaduwpopjes.

Het zit vol experimenten om je kinderen te helpen STEM-principes toe te passen op de wereld om hen heen, waardoor wiskunde en wetenschap leuk en relevant worden voor de dingen die ze elke dag meemaken. Light and Shine laat je spelen met licht en stimuleert leuk, creatief spel zonder stekker.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760634

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 5 jaar

Originele knutselset Light and Shine Playing with Optics van Tiger Tribe, is een unieke set ontworpen om te spelen met een open einde, trial-and-error-verkenning aan te moedigen en het oplossen van problemen aan te leren. Geweldig voor solo spel maar ook een boeiende activiteit.

Elke set bevat:

  • 1 zaklamp (werkt op 3 AAA-batterijen niet inbegrepen)
  • 26 STEM-experimenten
  • 2 plastic spiegels
  • 5 vellen pop-out schaduwpoppen
  • 1 whiteboard marker (met gumdop)
  • 3 kleurstiften
  • 1 HB potlood
  • Stevige compacte magnetische opbergdoos

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories