Oud roze hoeslaken baby Dusty Rose - 120 x 70 cm

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB048

Prachtig lakentje voor om de kleinste matras van het meegroeibedje. Ook als je matras deze maten heeft past het er makkelijk rond. Het is van goede kwaliteit en de kleur staat erg mooi in een stijlvolle baby-kamer.

19,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1008202

Oud roze hoeslaken Dusty Rose van Sebra, voor rond de kleine matras het meegroeibedje Sebra. Er is ook een grotere variant voor rond de junior matras.

Materiaal: 100% katoen, met GOTS label

Afmetingen: 70 x 120 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.250.220.29
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.