paardesterk dobbelspel 'pony jumping'

paardesterk dobbelspel 'pony jumping'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15891

Gezelschapsspelen van HABA (136)

De vier pony's zijn echte kleine, wilde paarden. Geen hindernis is ze te hoog en geen beekje te breed. De spelers helpen hun pony over een of...

9,95 €

Add to my wishlist

De vier pony's zijn echte kleine, wilde paarden. Geen hindernis is ze te hoog en geen beekje te breed. De spelers helpen hun pony over een of meer hindernissen te springen al naargelang de gegooide kleuren op de dobbelstenen. Wie springt met zijn pony als eerste over de laatste hindernis? Geschikt voor 2-4 spelers van 4-99 jaar.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.54.311.70.16
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5757

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's