Paardesterk dobbelspel - Pony jumping *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15891

Gezelschapsspelen van HABA (134)

De vier pony's zijn echte kleine, wilde paarden. Geen hindernis is ze te hoog en geen beekje te breed. De spelers helpen hun pony over een of...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5757

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

De vier pony's zijn echte kleine, wilde paarden. Geen hindernis is ze te hoog en geen beekje te breed. De spelers helpen hun pony over een of meer hindernissen te springen al naargelang de gegooide kleuren op de dobbelstenen. Wie springt met zijn pony als eerste over de laatste hindernis? Geschikt voor 2-4 spelers van 4-99 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.54.311.70.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories