Panoramische puzzel - Wilde dieren

Staat: Nieuw product

Janod

JS373

Maak je eerst de olifant of toch meer fan van de cheeta? Deze leuke langwerpige puzzel zit vol wilde dieren uit de jungle, Ken jij ze allemaal?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02729

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken

Panoramische 4 seizoenen vloerpuzzel uit stevig karton van het Franse speelgoedmerk Janod, met 36 stukjes en in jungle thema. Inclusief poster.

Afmetingen: 80 x 25 cm

Leeftijd: 4 tot 7 jaar

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.220.230.67
  • Door R.M. V.
  •  de 15/06/2020
mooi product,
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.