Papieren bloemstuk - Hazel Gardiner

Prachtige tafeldecoratie die jaren en jaren meegaat

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR718

Meri Meri: Pastels (8)

Voor dit stukje bloemenkust uit papier heeft Meri Meri samengewerkt met Hazel Gardiner, een getalenteerde bloemenontwerpster uit Londen.

Het bevat prachtig bewerkte papieren bloemen en bladeren om je feesttafel er sensationeel uit te laten zien. In tegenstelling tot verse bloemen, zullen ze jaren en jaren meegaan!

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215614

CollectieChristmas
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Papieren bloemstuk Hazel Gardiner van MERI MERI is een wondermooi stuk tafeldecoratie dat vast en zeker de show zal stelen op je feestje of in huis.

  • De bloemen en bladeren zijn gemaakt van papier, vloeipapier en papier bedekt met goudfolie, en bevestigd op houten stokjes.
  • Het wordt geleverd in een gemakkelijk te monteren doos met platte verpakking, waarin je de voorgemaakte bloemen en bladeren plaatst
  • De bloemen worden in vloeipapier gewikkeld, en de bladeren worden in een enveloppe gedaan, om ze veilig en beschermd te houden.
  • De doos bevat instructies over hoe je de bloemen kunt uitstallen
  • Eenvoudige zelfmontage vereist
  • De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier
  • Afmetingen gemonteerd: 61 x 35,6 x 17,8 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri: Pastels
Inspiratie en stories