Paraplu - Graphic

Doorzichtige paraplu met trendy grafische print

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1165

Stijlvol in de regen ☂ (91)

Spetter spatter, bescherm je tegen het regenwater met deze hippe paraplu. Geef de grijze dagen kleur met deze paraplu met grafische print.

Deze kinderparaplu is licht en waterdicht, een topaccessoire voor de druilerige dagen.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04715

TypeParaplu's
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 4 jaar

Paraplu Graphic van Djeco met hippe grafische illustraties komt uit de Little Big Room collectie van het Franse topmerk Djeco - met fel oranje kunststof handvat en handig knopje om makkelijk en snel de paraplu te openen.

Afmetingen: geopend heeft deze paraplu een diameter van 70 cm

Materiaal: kunststof en metaal

Leeftijd: vanaf 4 jaar
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories