Petit Home poppen eetkamer

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27316

PETIT HOME by Djeco (7)

Vul je poppenhuis met de leukste meubeltjes en laat je fantasie te vrije loop.

Deze hippe poppen eetkamer mag niet ontbreken in jouw poppenhuis. De set bestaat uit 8 onderdelen waaronder een eettafel en 4 stoelen maar ook 2 kandelaars en een fruitschaal om het nog gezelliger te maken.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07820

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Moderne eetkamer uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 8 onderdelen:een tafel, 4 stoelen, een (fruit)schaal en 2 kandelaars. Alle meubeltjes zijn voornamelijk van hout gemaakt en hebben een moderne look. Vul je Petit Home-poppenhuis met de prachtigste accessoires en meubeltjes ! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.715.65.20.157
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories