Petit Home Poppenhuis - Cubic House

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27303

PETIT HOME by Djeco (7)

De designs van de Petit Home poppenhuizen zijn geïnspireerd op moderne architectuur en bouwwerken. Ze zijn kleurrijk ,hip en wondermooi om te vullen met leuke poppenhuismeubeltjes en fijne poppenfamilies.

69,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07801

CollectieDoll's House
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Petit Home is een ludiek en spannend project. Het is gebaseerd op de wereld van kinderen en op de architectuur. Voor de ontwikkeling van deze collectie heeft Djeco zich laten inspireren door de emblematische kunstwerken van de grootste hedendaagse architecten.
Uit deze ontmoeting tussen twee werelden zijn resoluut moderne, houten huizen ontstaan, met sobere lijnen en een kleurrijk, licht interieur. Deze huizen, met designmeubels en realistische, innemende poppengezinnen, zijn een uitnodiging voor de verbeeldingskracht van kinderen.

Groot, modern poppenhuis in hout met 2 verdiepingen. Opgelet: Het huis wordt leeg verkocht. Meubelsets en poppetjes apart verkrijgbaar.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen: 48,5 x 31 x 32,5 cm, doos: 51 x 33,5 x 32,5 cm
Materiaal: hout en plexiglas

Waarschuwing: bevat kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33356.31.681
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories