Petit Home poppenhuis meubelset - kinderslaapkamer

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27321

PETIT HOME by Djeco (7)

Vul je poppenhuis met de leukste meubeltjes en laat je fantasie te vrije loop.

Deze fijne kinderkamer is superleuk. De set bestaat uit 8 onderdelen waaronder 2 opgedekte bedjes met bedlinnen.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07826

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Leuke slaapkamer voor 2 kids uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 9 onderdelen: 2 bedjes, 2 matrassen met laken, 2 kussens, een schrijftafel en een krukje. Alle meubeltjes zijn voornamelijk van hout gemaakt en hebben een moderne look. Vul je Petit Home-poppenhuis met de prachtigste accessoires en meubeltjes ! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181640.23
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories