Petit Home tuinhuisje met accessoires - Petit Home

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ373

PETIT HOME by Djeco (7)

Uren speelpelzier in dit kleurrijk speelhuisje/tuinhuisje. Rusten op de bank, gezellig werken in de tuin van het poppenhuis, het kan allemaal.

Deze set is gemaakt door het Franse speelgoedmerk Djeco en past perfect bij het poppenhuis uit de Petit Home-lijn.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07835

CollectieDoll's House
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Deze Garden House-set heeft een retro feel en bestaat uit een cosy tuinhuisje met een bankje, een krukje, een bloembak, kruiwagen en tuingereedschap.

Afmetingen huisje: 14,3 x 15,3 x 15,5 cm

Leeftijd: Er zitten kleine onderdelen bij, dus geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1717.317.31.019
  • Door Marion F.
  •  de 18/11/2023
Ook hieraan heb ik precies de goede keuze gemaakt. Vind deze spulletjes voor mijn kleindochters poppenhuis een perfecte toevoeging
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories