Piratensterk dobbelspel - Schat in zicht

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13810

Gezelschapsspelen van HABA (133)

De beruchte piratenbende heeft een schatkaart buitgemaakt die hen naar het eiland Zeeschuim voert. Op het eiland liggen vijf schatkisten...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5466

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

De beruchte piratenbende heeft een schatkaart buitgemaakt die hen naar het eiland Zeeschuim voert. Op het eiland liggen vijf schatkisten begraven! Er begint een stormachtige wedloop naar het schateiland. Wie vindt de meest waardevolle schatkisten?
Een piratensterk dobbelspel voor 2 - 4 vrijbuiters tussen 5 - 99 jaar. Met spelvariant.

Dit spel stimuleert:
- Logisch/tactisch denken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
225220.43
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories