Pittoreske dubbelzijdige puzzel Huisje - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER028

Rebecca Jones voor Crocodile Creek (11)

Wie woont er daar achter die mooie gevel? Je ontdekt het allemaal in deze schattige dubbelzijdige puzzel van Crocodile Creek.

De legpuzzel van 24 stukje kan je 2 keer maken: eerst de buitenzijde met prachtige muurbloempjes, plantjes, huisdieren en mooie roze deur... om daarna te ontdekken wat er achter die deur schuilgaat en de binnenkant van het huisje neer te leggen.

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384150-3

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Twee zijden... dat is leuker dan één! Deze schattige legpuzzel Huisje bestaat uit 24 stukjes en komt in een fijne, stevige doos in de vorm van een leuk huisje. Perfect op kindermaat en lekker compact maar het leukste van al: deze legpuzzel is dubbelzijdig, aan de ene kant maak je de buitenzijde, aan de andere kant de binnenzijde van deze pittoreske woonst . Voor dubbel zoveel puzzelpret!

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 32,5 x 33 cm - doos 18 x 17,5 x 5,5 cm

Leeftijd: 3+

Illustratie: Rebecca Jones

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.815.25.40.4
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Rebecca Jones voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories