Plaktattoos - Jungle animals

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS060

Wil je kapoen een tattoo? Geen probleem. Met deze beestige tattoos van dieren uit de jungle is er keuze genoeg en wees gerust: ze zijn makkelijk te verwijderen ;-)

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TT04

SamenstellingenPapier
PersonageLuipaard
TypePlaktattoos
PrintsJungle
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Petit Monkey Jungle Animals tattoos is een set van 2 blaadjes vol geweldige plaktattoos, geïllustreerd door de getalenteerde Rebecca Jones. De dermatologisch geteste tattoos zitten verpakt in een leuke, kartonnen envelop. Leuk om te geven en te krijgen!

Afmetingen verpakking: 14,8 x 21 cm
Leeftijd: voor stoere kinderen vanaf 3 jaar

Gebruiksaanwijzing: Knip je favoriete tattoo uit, haal de plastieke beschermingsfolie er af, plaats de tattoo op de gewenste plaats en maak ze nat met een vochtige doek, duw 20 seconden aan en verwijder het papiertje. Wat een resultaat! De plaktattoo kan makkelijk verwijderd worden met wat babyolie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.010.220.03
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/07/2020
Mooie tattoos, mijn zoon van 4 is er dol op.
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!