Plaktattoos Leopard - glow in the dark

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS057

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Plaktattoos zijn altijd leuk! Om te geven én te krijgen.

Kinderen zijn er zot van en ze zorgen altijd voor een unieke look. Deze set geeft bovendien licht in het donker, dermatologisch getest en veilig bevonden. De tijdelijke kindertattooos zijn makkelijk te verwijderen.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TT02

SamenstellingenPapier
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Petit Monkey Leopard tattoos is een set van 2 blaadjes vol geweldige, glow in the dark plaktattoos, geïllustreerd door de getalenteerde Suzy Ultman. De dermatologisch geteste tattoos zitten verpakt in een leuke, kartonnen envelop. Leuk om te geven en te krijgen!

Afmetingen verpakking: 14,8 x 21 cm
Leeftijd: voor stoere kinderen vanaf 3 jaar

Gebruiksaanwijzing: Knip je favoriete tattoo uit, haal de plastieke beschermingsfolie er af, plaats de tattoo op de gewenste plaats en maak ze nat met een vochtige doek, duw 20 seconden aan en verwijder het papiertje. Wat een resultaat! De plaktattoo kan makkelijk verwijderd worden met wat babyolie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.010.220.03
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories