Plaktattoos met veldbloemen

Dermatologisch getest en eenvoudig aan te brengen

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30616

Djeco Petits Cadeaux (38)

Dit pakje bevat 2 vellen met prachtige bloemen geïllustreerde plaktattoos. Je kids zullen er gek op zijn. Deze Djeco tattoos zijn een leuk ideetje voor een verjaardagspartijtje als bijvoorbeeld een activiteit of als geschenkje in de party bag.

4,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09585

CollectieBody art
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

Djeco tattoos zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip het gekozen plaatje uit, haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft een mooie bloem zitten op de huid.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221230.12
  • Door Coccie V.
  •  de 25/11/2020
Leuk ontwerp
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/12/2019
Leuk gadget
  • Door Renilt D.
  •  de 10/12/2019
Idem zie hoger
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories