Plaktattoos - Vrolijke lente

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ583

Djeco Petits Cadeaux (21)

Stroop je mouwen op en versier jezelf van top tot teen met deze kindertattoos Happy Spring van Djeco! Kies uit insecten, vogeltjes, dieren en bloemen om jezelf vol te plakken. Deze kindertatoeages worden zeker een hit op jouw volgende kinderfeestje!

4,00 €

3,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09591

CollectieBody art
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

In dit setje plaktattoos Vrolijke lente zitten 2 blaadjes met toffe tattoos.

Djeco tatoeages zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip een plaatje uit en haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft het plaatje zitten op de huid.

Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen met verpakking: 14 x 21 cm
Design: Hualing Xu

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Heidi V.
  •  de 24/11/2022
Zeer kleurrijk.
  • Door Martine M.
  •  de 03/12/2020
Supertoffe tattoos.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories