Plaktattoos - We are family

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS145

Mini cadeautjes, maxi pret! (643)

Wil je kapoen een tattoo? Geen probleem. Met deze beestige We are family plaktattoos is er keuze genoeg.

Vrolijke beestje, guitige diertjes, welke wil jij als eerste op je arm?

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TT09

SamenstellingenPapier
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mooi setje van 2 vellen tijdelijke tatoeages van Petit Monkey We are family. Deze set bevat 2 vellen vol grappige dieren in vrolijke kleuren. De herkenbare illustraties van Helen Dardik zijn echt onze favoriet. Komt in een mooie kartonnen sleeve, ook leuk om cadeau te doen. Dermatologisch en CE-getest, niet geschikt voor de gevoelige huid.

Leeftijd: 3 jaar

Afmetingen: 14,8 x 21 cm

Gebruiksaanwijzing: Knip je favoriete tattoo uit, haal de plastieke beschermingsfolie er af, plaats de tattoo op de gewenste plaats en maak ze nat met een vochtige doek, duw 20 seconden aan en verwijder het papiertje. Wat een resultaat! De plaktattoo kan makkelijk verwijderd worden met wat babyolie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22014.30.111
  • Door Julie C.
  •  de 19/11/2020
Leuke tattoos, goeie kwaliteit
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories