Plan Toys houten schommelpaard - Palomino

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT074

Ben je op zoek naar een mooi en eco-vriendelijk schommeltuig? Dan ben je met Palomini, het houten schommelpaard van Plantoys, helemaal aan het juiste adres!

Een prachtig houten schommelpaard om vrolijk heen en weer te wiebelen en de kindjes helemaal te laten opgaan in hun verbeelding.

92,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3403

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeSchommels
Leeftijdvanaf 2 jaar

Dit klassieke houten hobbelpaard komt me een zadel, handvaten en stabiele voetstukjes om voor- en achterwaards te schommelen. Volledig uit duurzaam rubberhout vervaardigd.

Geschikt vanaf 2 jaar.

Afmetingen: 33,5 x 72,0 x 46,0 cm

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.