Plan Toys houten schommelpaard - Pegasus

Magisch schommeldier uit rubberhout met gele vleugels

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE214

Klaar voor een ritje op dit schommelende Pegasus? Het prachtig hobbelpaard is uitgerust met een gevleugeld zadel, voetsteunen en een comfortabele houten rugleuning.

Het is een orgineel cadeau en geeft je kleine hartendief vast en zeker vleugels!

121,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3480

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeSchommels
KleurGeel

Pegasus schommelpaard uit hout van PLANTOYS staat mooi in je speel- of kinderkamer. Door simpelweg te schommelen, kunnen kinderen profiteren van de rustgevende effecten van het evenwichtsspeelgoed. inclusief veiligheidsstops aan de poten om te voorkomen dat je kind te ver naar voren of naar achteren schommelt. Wordt geleverd met een ingebouwde rugleuning tussen de felgekleurde vleugels.

Afmetingen: 62,8 x 32,7 x 42,6 cm
Gewicht: 3,3 kg
Materiaal: 100% rubberhout
Herkomst: duurzaam gemaakt in Thailand
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.