Plan Toys - Modern gemeubileerd poppenhuis

Hedendaags houten poppenhuis met houten meubeltjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE313

Welkom in het PlanToys poppenhuis (9)

Het begin van heel wat speelplezier, dat is dit modern houten poppenhuis met twee verdiepingen en puntdak

Het poppenhuis is ontworpen voor flexibel spel met verstelbare muursegmenten en veel ruimte om te vullen met meubels en decor. Poppetjes apart verkrijgbaar.

261,59 €

209,27 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Modern Poppenhuis van PLANTOYS verstelbare muren, zodat je telkens anders kan spelen. Bij het poppenhuis komen leuke houten poppenhuismeubeltjes. Bijpassende poppetjes van PlanToys zijn apart verkrijgbaar, bekijk hier de volledige collectie >

Duurzaam geproduceerd in Thailand uit ecologisch rubberhout en afgewerkt met formaldehyde-vrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

Inclusief 6 scheidingswanden, 1 bed, 1 tafel, 1 bank, 1 lamp, 1 spoeltoilet, 1 wastafel, 1 badkuip, 1 koelkast, 1 toonbank en 1 trap

Afmetingen: 54 x 34 x 47,6 cm
Gewicht: 6,88 kg
Materiaal: rubberhout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in het PlanToys poppenhuis
Inspiratie en stories