Plan Toys - Poppenhuismeubels Eetkamer - Orchard

Mooie meubeltjes voor de eetplaats van je poppenhuis

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE317

Welkom in het PlanToys poppenhuis (29)

Geen enkel poppenhuis is compleet zonder een ingerichte eetkamer.

Een unieke set om een plekje te geven in je Plan Toys poppenhuis en je poppetjes lekker te laten koken. Wondermooi speelgoed voor poppenhuisfans!

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7354

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze Orchard eetkamer is een set poppenhuismeubeltjes van het prachtige merk Plan Toys. Ideaal om je poppenhuis in te richten en uren lang met je poppetjes te spelen.

Inhoud set: 1 kast, 1 plank, 1 tafel en 4 stoelen.

Materiaal: hout
Afmetingen kast: 14 x 5,1 x 12,2 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in het PlanToys poppenhuis
Inspiratie en stories