Plezierig buggyboekje - Kikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB061

Fijn en zacht eerste boekje van Haba om in te bladeren, open en toe te vouwen én op te bijten. Dankzij het koordje en de klittenband is hij handig vast te maken aan de buggy, het park, kleding of ergens anders zodat hij niet steeds op de grond valt.

Een plezierig speeltje voor kleine handjes en tandjes!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303139

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Leuk en zacht textielboekje voor je kleine 'allesvastpakker', met prentjes van een vrolijke kikker. Ideaal om aan de buggy, kleding of het bedje te bevestigen met de klittenband. Er zit ook een bijtelement aan voor de gevoelige tandjes.

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Afmetingen: 12 cm x 10 cm, 8 pagina's

Wasbaar op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, niet strijken.

Geschikt vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
122160.046
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.