Plezierig Reisspel - Ik pak mijn koffer

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Wat moet er allemaal mee op reis? De zwemband, de camera, een knuffelbeer, de zonnecreme … Wie de inhoud van de koffer het beste kan onthouden, is de beste kofferpakker van deze reis!

In de auto, de trein of het vliegtuig – dit HABA-reisspel zorgt voor veel plezier en entertainment onderweg en laat de tijd sneller voorbijgaan. Kortom: nooit meer vervelen!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302952

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Nooit meer vervelen tijdens de lange ritten naar jullie vakantiebestemming dankzij dit plezante memory/magneetspel uit de Reisspellen-collectie van Haba. Ideaal voor lange autoritten, vliegreizen enz. De magnetische onderdelen blijven goed in de stevige metalen doos plakken, omvangrijk materiaal voor gevarieerd speelplezier.

Inhoud speldoos: 1 kofferblad, 85 magneten, en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2 tot 4

Materiaal: magneetfolie en metaal

Speelduur 10 minuten

Geschikt voor spelers van 5 tot 99 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.73.724.70.61
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories