Plezierige kleuterpuzzel - In het bos - 9,12 en 16 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ459

Deze kinderpuzzel is speciaal ontworpen voor de allerjongsten die willen leren puzzelen. Met grote puzzelstukken die perfect in kleine handjes passen. De doos bevat meerdere puzzeltjes met verschillende bosdiertjes. Bouw de moeilijkheidsgraad langzaam op door te beginnen met het eekhoorn (9 puzzelstukken), maak daarna de uil (12 stukken) en als laatste de beer met 16 puzzelstukken.

10,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07143

SamenstellingenKarton
CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Ontdek de leukste dieren uit het bos met deze evolutieve puzzel.

Puzzels stimuleren het probleemoplossend denken en cognitieve vaardigheden. Ze verfijnen motoriek en hand- oogcoördinatie. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door het oplossen van de puzzels. Ze kunnen ook sociaal contact stimuleren door de puzzel samen op te lossen.

Inhoud: 9 / 12 / 16 stukken
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen doos: 25,5 x 21,5 x 3,5 cm

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels die traditionele puzzels in een hedendaags jasje stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Suzanne T.
  •  de 20/08/2020
uren puzzelplezier
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!