Poppenhuis aanbouw Little Friends

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26176

Little Friends van HABA (94)

Is het poppenhuis te klein? Geen probleem, dankzij de aanbouw is er binnenkort meer plaats! Als woonkamer of slaapkamer,... de mogelijkheden om zelf in te richten zijn eindeloos.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302171

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uit de Little Friends collectie van HABA. De aanbouw is de perfecte aanvulling van de poppenhuizen Villa Zonneschijn en Droomhuis, ook uit de Little Friends collectie. De poppenhuis aanbouw is gemaakt uit kleurrijk bedrukte houten platen en wordt gedemonteerd geleverd.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Materiaal: triplex.
Afmetingen: 31x20x20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3120201.39
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories