Poppenhuis aanbouw Little Friends

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26176

Little Friends van HABA (86)

Is het poppenhuis te klein? Geen probleem, dankzij de aanbouw is er binnenkort meer plaats! Als woonkamer of slaapkamer,... de mogelijkheden om zelf in te richten zijn eindeloos.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302171

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uit de Little Friends collectie van HABA. De aanbouw is de perfecte aanvulling van de poppenhuizen Villa Zonneschijn en Droomhuis, ook uit de Little Friends collectie. De poppenhuis aanbouw is gemaakt uit kleurrijk bedrukte houten platen en wordt gedemonteerd geleverd.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Materiaal: triplex.
Afmetingen: 31x20x20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3120201.39
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories