Poppenhuis Little Friends - Droomhuis

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26230

Little Friends van HABA (45)

Uit de Little Friends collectie van HABA.
Het Droomhuis is klein en gezellig. De twee kamers kun je naar hartenlust inrichten met...

64,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302172

Korting- 40 %

Uit de Little Friends collectie van HABA.
Het Droomhuis is klein en gezellig. De twee kamers kun je naar hartenlust inrichten met meubels en voorwerpen. Dan is alles klaar voor de verhuis van de Little Friends popjes. Als de poppen nog meer plaats nodig hebben kan het huis gemakkelijk met een aanbouw uitgebreid worden.

Droomhuis is een middelgroot poppenhuis met een flexibele kamerindeling, gemaakt uit kleurrijk bedrukte houten platen. Dankzij kunststof rails is het poppenhuis erg eenvoudig te monteren. Ook opgenomen in ons Little Friends assortiment zijn poppenhuis popjes, meubels en accessoires.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Materiaal: triplex, kunststof.
Afmetingen: 31x44x20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3144202.32
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories