Poppenhuismeubels Little Friends - Badkamer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB086

Little Friends van HABA (94)

Ook je little friends poppetjes houden van een relaxt badje na het spelen. Vul je little friends poppenhuis aan met deze complete badkamer set.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303011

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uit de Little Friends collectie van HABA.
Belevenissen in het kinderdagverblijf, de school of het gezin... met de Little Friends collectie van HABA kunnen kinderen het dagelijkse leven naspelen. Daarbij zijn ook meubels voor het poppenhuis uiterst belangrijk! Deze badkamer bestaat uit een bad, wastafel, toilet en een handdoekrek. De poppenhuis meubels zijn gemaakt van stevig hout.

Materiaal: hout.
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
328150.446
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories