Populair Trein zoekboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH033

Na het succes van de auto-, bouw- en vliegtuig zoekboeken komt de Eenhoorn met een exemplaar vol coole treinen. Deze voertuigen spreken tot de verbeelding van elk kind en dit groot prentenboek staat vol kleurrijke zoekprenten ... goed voor uren kijk- en zoekplezier!

10,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913271

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurStephan Lomp
IllustratorStephan Lomp
GenreZoekboeken
ThemaBouwen en voertuigen

Wat gebeurt er allemaal in en rond de trein? Kijk en zoek je mee?

Instappen! De deuren van de trein gaan sluiten. De lokale trein moet wachten, want de hogesnelheidstrein naar de stad heeft voorrang. Hebben alle passagiers wel een treinkaartje? En wat gebeurt er in de wagons? Onderweg is er heel wat te zien. Dan rijdt de trein het station binnen. Wat is het er druk!

Auteur en illustrator: Stephan Lomp
Thema's: vliegtuig, zoekboek, woordenschat
Leeftijd 3+
Aantal pagina's: 10
Afmetingen: 33,5 x 25,5 cm
Uitvoering: kartonboek
Verschijningsdatum: 16/08/2018

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35.5125.50.4
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.