drinkfles - blauw

Prachtige en handige drinkfles - blauw

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB006

Prachtige drinkenbus, perfecte fles voor mee te nemen naar school, hobby's of sportactiviteiten.

Met prachtige illustratie van onder meer een olijke beer en een vliegende olifant met 100 ballonnen, ontworpen door het Deense merk Sebra.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Elegante en mooie waterfles in transparante plastiek met mooie illustratie uit de 'in the sky'-collectie van Sebra.

Je kindje kan de fles makkelijk openen aan het topje en er past een halve liter water in de fles. Deze fles is gemaakt van tritan plastiek en siliconen en is volledig vrij van schadelijke stoffen (BPA).

Verkrijgbaar in 2 kleuren.

Afmetingen: 17 x 7 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.170.060.08
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :7004102