quilt junior - dark green dot

Prachtige junior quilt - dark green dot

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM019

Met zijn prachtige print en 100% organische stof is deze junior quilt van Cam Cam Copenhagen de perfecte bedsprei of deken om op het bed te spreiden of je gezellig in te wikkelen tijdens extra koude dagen.

Een mooie eye catcher voor de tienerkamer!

99,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 658.12

CollectieDot misty green
TypeDekentjes
KleurMuntgroen

Deze Cam Cam junior quilt is gemaakt van satijnzacht katoen en heeft een luxe-uitstraling met zijn gespikkelde donker groene print. Een mooi stijlelement voor in de kinderkamer of op de bank van het stijlvolle merk Cam Cam uit Kopenhagen.

Afmetingen: 140 x 200 cm

Materiaal: 100% organisch katoen (GOTS gecertificeerd) met 100% Oeko-tex standaard polyester vulling.

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.550.070.361.42
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.