Praktisch muggennet voor het Aeromoov bedje

Staat: Nieuw product

Aeromoov

AER006

Muggen en kleine baby's geen topcombo, als je kleintje rust wil je liefst geen zoemende beestjes rond zijn hoofd en al zeker geen muggenbeten op dat lieve snoetje ... Laat je kleintje lekker rusten zonder last van muggen, haal het muggennet van Aeromoov boven.

Makkelijk te monteren en een wereld van verschil tijdens de zomer, binnen of buiten.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ATC-MOS

De klamboe van AeroMoov is praktisch en licht. Ideaal voor in de zomer bovenop de Instant Travel Cot te installeren. Zo kan je baby rustig rusten zonder het ongemak van muggen of andere insecten. Dit onmisbaar accessoire komt vast goed van pas als jullie op reis zijn en is makkelijk te monteren op de bovenkant van het bed in slechts enkele seconden, het scherm blijft stevig op zijn plaats voor perfecte bescherming.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Aeromoov is een Belgisch bedrijf dat comfy en veilige kinderproducten maakt voor onderweg. Dit speels merk wilt ouders inspireren om met hun kinderen volop van het leven te genieten én van hun gebruiksvriendelijke producten.Praktische draagbedjes voor al jouw uitstapjesDe Aeromoov Instant reisbed is een superhandig meeneembedje voor jouw kindje. Het bedje is gemaakt van lichte materialen, is compact en plooibaar zodat je die eenvoudig kan wegsteken in jouw opbergtas. Supermakkelijk op te zetten en af te breken, en dus de beste keuze voor optimaal slaap- en speelcomfort on the road.