Praktische muuropberger - House

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Ferm Living kIDs (97)

Organiseren doe je in stijl! Deze trendy muuropberger bestaat uit negen verschillende zakjes en door middel van het oogje kan je deze ophangen...

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8176

SamenstellingenKatoen
Organiseren doe je in stijl! Deze trendy muuropberger bestaat uit negen verschillende zakjes en door middel van het oogje kan je deze ophangen waar je maar wil. Ideaal om te gebruiken in de kinderkamer voor kleine boekjes, potloden, mini-games of in de badkamer voor verzorgingsproducten.

Gemaakt van 100% katoen.
Verkrijgbaar in drie zachte kleuren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
509800.45
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories