Praktische tweeling verzorgingstas

Praktische tweeling verzorgingstas

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ31252

Alles dubbel gepakt! Deze praktische en hippe 'Twin bag' van 'The casual line' geeft u de mogelijkheid om een heleboel spulletjes in kwijt...

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1101006207

Collectie4 family
TypeLuiertassen
KleurZwart
Alles dubbel gepakt! Deze praktische en hippe 'Twin bag' van 'The casual line' geeft u de mogelijkheid om een heleboel spulletjes in kwijt te geraken. Deze XXL- tas is voorzien van een bijzonder groot waterafstotend verzorgingskussen, een extra zakje voor de babyvoeding, een afzonderlijk waterafstotend compartiment en aparte vakjes voor gsm, sleutels en pennen.
Ook een geïsoleerde uitneembare flessenhouder die speciaal is ontworpen voor onze tweelingen.Dankzij de geïntegreerde extra rugzak functie, zullen de moeders hun handen vrij hebben voor hun kleintjes elk gewenst moment te knuffelen en verzorgen.

Material: 100% Polyester.
Gewicht: 1.36 kg.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6233191.33
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.