Prehistorisch leuk behendigheids spel - Dino World

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (80)

Mikken, raken, verslinden ! Dit geweldige spel Dino World met supercoole illustraties is een heel nieuw spelconcept. Wie goed kan mikken en een beetje behendig is, vangt de meeste prooidieren en is de winnaar. Superleuk spel voor dinofans vanaf 6 jaar.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303282

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een spannende jacht in de oertijd! Een archaeopteryx springt door dichte varens heen. Wat de kleine oervogel niet weet is dat een velociraptor hem al op het oog heeft als buit. Maar ook deze snelle jager kan nooit zeker weten of er een grote T-rex op de loer ligt! Degene die het lukt om de dino-speelkaarten zo van de doosrand te duwen dat ze op de kleinere dino's landen, haalt de meeste prooidieren binnen. Daarvoor moeten de spelers goed mikken en laten zien dat ze handig zijn in het duwen van de kaarten.

Geschikt voor kids vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Materiaal: hout en karton. Aantal spelers: 2-4. Duur: 10-15 minuten.

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Taal van de spelhandleiding: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits en Italiaans

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.24.318.10.17
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories