Puzz'Art - Monkey - 350 stukjes

Grote dierenpuzzel in de vorm van een aap

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1009

Fan van jungledieren? Dan moet je deze prachtige puzzel in huis hebben. Met 350 stukjes vorm jij een leuke silhouettepuzzel van een aapje.

Komt met een handige poster zodat je eenvoudig de stukjes in elkaar kan steken.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07657

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 7 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Silhouetpuzzel Monkey van Djeco heeft 350 stukjes waarmee je een aapje vormt. Bevat een poster die helpt om de puzzel te voltooien.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Materiaal: FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen: 58 x 70 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!